Laserski merilniki poskrbijo za izjemno hitre in natančne rezultate, uporabljajo se za učinkovito merjenje razdalj, kotov ter nagibov.

Kompresor za zrak je vsestransko uporaben delovni stroj za delo v domači delavnici, avtomehanični delavnici, pri avtoličarju, v gradbeništvu in ostalih industrijah.

Vbodne žage se uporabljajo za rezanje krivulj in izdelavo kompleksnih vzorcev in modelov v različnih vrstah materialov.

Vsi profesionalni kot hišni mojstri, potrebujejo kakovostno električno ročno orodje. S pravim električnim orodjem so opravila dvakrat bolj zabavna. Z kakovostnim orodjem delate bistveno natančneje, prilagodljivo, bolj varno in z večjo močjo.

Neprimerna delovna oblačila ali slaba zaščitna sredstva ogrožajo varnost zaposlenih. S kakovostno delovno in zaščitno obleko ter z obutvijo, lahko znatno zmanjšamo vsako nevarnost, ki jo določeni poklici prinašajo.

Kovičenje je tehnološko napreden postopek preoblikovanja, ki se uporablja v različnih industrijskih panogah.

Zidni vložki morajo biti iz dobrih materialov, ponavadi so narejeni iz plastike, ki je odporna na različne temperature in tako nudi še boljši oprijem.

Tehnično gledano so svetilke vir svetlosti, osvetlijo območje s čimer je prostor videti svetlejši. Nekatere od njih se uporabljajo v dekorativne namene.

Naj bo lesena, aluminijasta, nizka ali visoka. Lestve so vsestransko uporabne v vseh obrteh, industriji, delavnicah in na številnih drugih področjih.

Univerzalno kontaktno kavčukovo lepilo je namenjeno lepljenju širokega spektra materialov. Med seboj ali na različne podlage lahko lepite različne materiale.

Panti za omare ali strokovno odmične spone so del skoraj vsakega pohištva v vašem domu.

Kotni brusilniki so nepogrešljiv pripomoček marsikaterega domačega mojstra. Kotni brusilniki so namenjeni za brušenje, poliranje in krtačenje, pa tudi za odstranjevanje rje.

Obstajajo rezlične vrste svedrov za kovino, ki se med seboj razlikujejo po funkcionalnosti in oblikovanju. Poleg tega je s pomočjo takšnih naprav mogoče obdelati ne samo neposredno kovino samo ampak tudi drugi material (les, keramiko, polimerni material, beton, opeko).

Vijaki za les se med seboj razlikujejo po debelini, dolžini, vrsti nastavka, zaščiti oziroma barvi ter vrsti navoja. Z njimi hitro in trajno spojimo masivne lesene elemente, sestavimo pohištvo, pritrdimo pohištveno okovje in drugo.

Merilna tehtnica je zelo natančen merilni inštrument in zelo uporaben za opravljanje številnih opravil, ki jih lahko narediš sam.

Krožni žagini listi se uporabljajo v različnih industrijah, saj jih uporabljamo za žaganje masivnega lesa, iverala, veznih plošč, aluminija, kovin, plastike, umetnega kamna in podobnih materialov.

Hitro vezoče lepilo za kemično sidranje je 2-komponentni kartušni sistem, ki omogoča visoko moč lepljenja.

Trakovi so zelo razširjeni in široko uporabljeni pri dvigovanju in povezovanju tovora. Njihova prednost je v nozki teži v primerjavi z verigami in jeklenicami, prav tako pa v relativno nizki ceni. 

Varjenje je postopek spajanja dveh kosov kovine v nerazdružljivo celoto. Ker mora takšen material prenesti kar nekaj različnih obremenitev, je nujno, da je postopek izveden pravilno. Varilskih postopkov poznamo kar nekaj, a bomo govorili o ročnem varjenju.

Cilindrični vložek najdete praktično  v vsakih vratih, vsak dan imate opravka z več različnimi, pa jih tudi opazite ne. Cilindrični vložki so zelo domiselna rešitev, saj omogočajo vhod le tistim, ki imajo ključ.

Izvlečne košare so zelo praktične za shranjevanje, te drsijo na krogličnih vodilih nosilnosti do 25 kg. Lahko se uporabijo kot izvlečne košare za omaro, za vsestransko shranjevanje.

Želite izkoristiti prostor čisto pod vrhom vgradne omare? Morda boste tja spravili izven sezonsko garderobo, ki jo ne potrebujete vsakodnevno ali pa želite ta prostor nameniti plaščem in drugi zimski garderobi. V tem primeru je potezni obešalnik za vas najboljša rešitev. Oblačila bodo varno spravljena višje kot sicer, po potrebi si jih boste približali z izvlekom.

Vsa zapirala odlikuje uporaba inovativne tehnike, visoka kakovost izdelave ter visoka stopnja funkcionalnosti. Samozapirala imajo vgrajeno regulacijo za hitrost zapiranja in končni pritisk.

Tesnilna masa je odličen izdelek za zapolnitev razpok ali za izdelavo spojnih spojev na številnih nosilcih. Popoln pregled tega vsestranskega izdelka, ki združuje zmogljivost in enostavnost uporabe.

 

Želite v svoj dom vnesti pridih modernosti, maksimalno optimizirati prostor i si olajšati življenje. Nad dvižnimi mehanizmi boste navdušeni vsi ljubitelji modernega dizajna in funkcionalnosti v domu.

Morda res živimo v digitalni dobi, vendar še vedno ni nič pristnejšega kot starodobna pošta. Pisem in razglednic je sicer le še za vzorec, zato pa toliko več reklamnih letakov in ovojnic s položnicami.

Vsi poznajo belo klasično lepilo za les, lahko pa za les uporabimo tudi druge vrste lepila z različnimi prednostmi in slabostmi. Za razliko od mnogih drugih materialov se les obdeluje, se širi ali skrči.

Skrbno izbrane skrite vtičnice bodo našlesvoj prostor prav v vsakem prostoru, tako v modernem kot v klasičnem interierju. Dovršena oblika vtičnic bo prinesla inovativnost in pridih modernosti v vaš dom.

Spone za vrata ali po domače panti za vrata. Pritrdimo jih na podboje vrat in nam služijo kot nosilci za vrata.

Njihov namen je držati vrata na določeni višini ter omogočajo, da se ta odpirajo in zapirajo.

Jesensko listje, ki odpada z dreves je lahko zelo nadležno. Zato je puhalnik za listje nepogrešljiv pripomoček za hitro in učinkovito čiščenje listja, trave in ostale nesnage iz vašega dvorišča.

Rezkarji z različnimi oblikami rezalnih rezil so namenjeni natančni obdelavi lesa s hitrimi usmerjevalniki. 

Zahvaljujoč drobnozrnatim cementnim rezilom in natančnim uravnavanjem zagotavljajo popoln zaključek obdelanim površinam.

Vodila za predale so nepogrešljivo okovje, ko gre za posamezen predalnik ali predale v ogradni omari. Ni pa nujno, da jih uporabljamo le za predalnike, saj z vodili lahko improviziramo različne izvleke.

Mizarske spone oziroma cvinge najdemo v vsaki mizarski delavnici. Koristne so pri spajanju pohištva, izdelavi lepljencev, spajanju okvirje in podobno.

Obešalniki so priročen in zelo funkcionalen kos pohištva, saj ga dnevno uporabljamo za obešanje oblačil, torb, dežnikov ali pa zgolj služijo kot dekorativni element.

Ključavnica je element proti vlomnega sistema. Vsak izmed nas ključavnice dnevno uporablja doma, v službi, pri zaklepanju avtomobila ali kolesa.

Škarje za živo mejo so nepogrešljivi pripomoček, če imate v okolici svojega doma ali kjer koli drugje živo mejo, pušpan ali podobno drevje oziroma grmičevje. Z njimi lahko rastline estetsko obrezujete in negujete, tako si s tem omogočate lepši izgled okolice.

Lepilni trakovi imajo izjemno širok spekter uporabe, zato jih najdemo v delavnicah, profesionalnih podjetjih, ali pa za domačo uporabo.

Največja prednost lepilnih trakov je v tem, da so enostavni za uporabo in povsem nenevarni.

Krožna žaga je odlično električno ali baterijsko orodje, ki je izdelana za natančne reze. Uporabite jo lahko za žaganje na trdem lesu, na pločevinastih materialih ter MDF umetnih ploščah. 

Udobno in kakovostno spanje je eden izmed ključnih pogojev za zdravo življenje, saj v postelji preživimo tretjino svojega življenja.

Zato je nakup kakovostnega in pravilnega letvenega dna ena od pomembnejših elementov pri izbiri ležišča,

saj odločilno vpliva na pravilno lego spanja.

 

V današnjem času je industrijski sesalec obvezen pripomoček že pri manjših industrijskih obratih in delavnicah, tudi v mnogih gospodinjstvih je v vsakdanji uporabi. Tudi pri prenovi stanovanja ali hiše je nepogrešljiv.

Pohištveni ročaji delujejo na pohištvo kot okras, ki poskrbi da pohištvo dobi piko na i pri njegovi končni podobi.

Industrijska in pohištvena kolesa, kjer sta kvaliteta in zanesljivost na prvem mestu.

 

Imate občutek, da vaša stara okna in vrata ne tesnijo dobro in so v takšnem stanju, da jih je smiselno obnoviti.

Potem to lahko opravite z našo pomočjo.

Visokokakovostna poliuretanska pena za montažo in tesnjenje, ki se odlično oprime na večino gradbenih materialov, vključno s PVc-jem, lesom in kovino

 

Noge za mizo in druge različne kose pohištva niso le uporabni del pohištva , temveč tudi modni dodatek, ki daje pohištvu karakter in osebno noto.

Montažna lepila pogosto uporabljamo v našem vsakdanu, saj ga potrebujemo za različna pritrjevanja kot so - delitacijske letve, ogledala, okenske police, kuhinjske zaključne letve, uporablja se tudi pri različnih gradbenih konstrukcijah.

 

lazurni premazi

Les je bil eden najpomembnejših gradbenih materialov preko celotne zgodovine in pri gradnji ima pomembno vlogo še danes.

 

Ljudje se premalokrat zavedamo, da je spalnica zelo pomembna za naše življenje. To je kotiček kjer si odpočijete svoje telo in naberete energijo za nov dan.

Počitek je pomemben za naše telo ter naše zdravje. Zato si vsak iz med nas zasluži razvajanje v mehki in topli postelji.

Zaščitni čevlji so poglaviti dejavnik za vašo varnost na delovnem mestu. Za katere čevje se boste odločili, pa je seveda odvisno od vašega delovnega mesta.

Ker na delovnem mestu preživimo ogromno časa, moramo poskrbeti za udobno in kvalitetno obutev.

Sezona komarjev in drugega mrčesa se je že dobro začela. V času, ko vsepovsod okoli nas letajo komarji, iščemo najprimernejša sredstva, ki bi nas zaščitila pred piki tega nadležnega mrčesa.

Zato vam priporočamo, da se odločite za nakup komarnika in si zagotovite miren spanec brez nadležnih komarjev.

Po drugi strani pa lesovi, ki imajo gostejšo strukturo in so bolj mastni ne potrebujejo toliko nege. Glavnina teh lesov predstavlja sibirski macesen, teak ...Te vrste lesa potrebujejo bolj dekorativno zaščito.

Pohištveni ročaji za pohištvo so pomemben del pohištva, tako iz praktičnega vidika kot estetskega. Če se odločite, da boste zamenjali pohištvene ročaje je treba upoštevati nekaj navodil. Najprej je treba preveriti ali imate enovijačne pohištvene ročaje ali dvovijačne pohištvene ročaje.

Ste se kdaj vprašali ,kako težko bi bilo priti skozi vrata v prostor ,če ne bi bilo enostavnega pripomočka ,ki se mu reče kljuka. Ja res zanimivo ,kako lahko majhna stvar odpira velike zgodbe.Šalo na stran.Vendar je kljuka res nekakšen fenomen.Odkar je človek privatiziral prostore je njegov stalni spremljevalec.V vseh mogočih oblikah.

Svetleča dioda (z angleško kratico LED - light-emitting diode) je polprevodniški vir svetlobe. Sprva se je uporabljala kot indikatorska lučka v raznih elektronskih napravah, danes pa se vse pogosteje uporablja tudi za razne vrste razsvetljave Njihov spekter sevanja obsega od ultravijolične svetlobe, vidnega spektra, pa do infrardeče svetlobe. Intenziteta svetlobe je zelo visoka, tako da močno presega svetlobne izkoristke drugih svetil. Ker je njen izkoristek mnogo večji, kot ga imajo klasična svetila na žarilno nitko, jih izpodriva iz uporabe kot svetilo bodočnosti.

Največkrat se soočamo z vprašanjem, kako v enem prostoru združiti dnevno-bivalni in spalni del. Ko bivalni prostor meri le nekaj deset kvadratnih metrov, so izzivi, kako in kam umestiti vse, toliko večji.

V ponudbi imamo različne modele okovja za drsna vrata. Stranke glede na potrebe, ki jih imajo lahko izbirajo med klasičnimi modeli okovja (vodila in drsne ploskve(vrata)so vpeta v ohišje omar. Lahko pa se poslužujemo novejših izvedb, katerih drsne fronte(vrata) niso del ohišja omare ampak so samostojna.

Danes je na trgu velika izbira raznih blagovnih znamk v različnih kvalitetnih razredih. Za domači navdih ponavadi niso potrebna strogo profesionalna orodja in so običajno cenovno zelo dostopna.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?