Kako izbrati kuhinjsko korito

Danes je na voljo veliko različnih oblik kuhinjskih korit in gotovo se sprašujete katero je pravo in kako izbrati najboljšega za vašo kuhinjo.

Korito je nepogrešljiv dodatek vaša kuhinje, saj ga uporabljamo za pripravo hrane, za pranje, izpiranje in čiščenje.

Kadar ste prostosko omejeni vam svetujemo enojno pomivalno korito, ki je primerno za manjše kuhinje. Ta vrsta korita je primerna za vsako kuhinjo, saj ne zavzame veliko prostora.

Dvojno pomivalno korito je, če imate v kuhinji dovolj prostora, je bolj uporabno, saj lahko z dvema umivalnikoma opravljate dva ločena opravila, kot sta čiščenje posode in priprava hrane.

Tako enojni kot dvojni imata lahko odcejalnik za sušenje posode. 

Tudi glede materiala je veliko izbire

 

-korito iz nerjavečega jekla (je skoraj neuničjiv, njegovo vzdrževanje in čiščenje je enostavno)

-granitno pomivalno korito (je odporno na praske in ne kaže vodnih madežev. Ima dolgo življensko dobo)

-keramično pomivalno korito (zagotovi bolj tradicionalen videz z dolgo življensko dobo, manj odporno proti udarcem)

-korito iz tektonita (moderno korito, sestavljen iz smole, steklenih vlaken in ostalih primesi. Trpežen in odporen proti obrabi in visokim temperaturam)

-silgranitna pomivalna korita (odbija tekočino in umazanijo. Izjemno odporen na praske, toploto in udarce)

 

Precej pametno je tudi povezovanje materiala in barve z elementi kuhinje. Pred začetkom nakupa kuhinjskega korita, morate določiti velikost omare.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?